Cégünk Császártöltésről indult, a szülői ház garázsából. Édesapánktól tanultuk a gumis szakma alapfogásait. A két fiútestvér 2003-ban alapította meg a Diós-Gumi Kft-t. 2007 tavaszán megnyitottuk a keceli (Császártöltési u 96) telephelyünket, és még ebben az évben csatlakoztunk a POINT-S szervizhálózathoz.

A 2013-as év újabb mérföldkő cégünk életében, Kiskőrösön (Dózsa Gy. u 88/1) megnyitottuk a második telephelyünket. Igyekeztünk itt is a XXI. század követelményeinek megfelelni, mind műhely kialakításban, mind a csúcskategóriás gépek beszerzése terén. Ezzel egy időben sikerült a keceli műhelyben is a fontosabb gépeket lecserélni. Így elmondhatjuk, hogy gumiszerelés és futómű állítás terén a lehető legmodernebb gépekkel tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni mindkét városban.

A futóműállítással párhuzamosan felmerült az igény a futómű alkatrészeinek cseréjére, valamint a kisebb javításokra (olajcsere, vezérműszíj csere, műszakira felkészítés), melyet tapasztalt kollégák végeznek. Mezőgazdasági gumikat szinte korlátlan méretig tudunk javítani (sütni), oldalfalon, valamint a futófelületen is, ami itt a régióban egyedülállónak számít.

Raktárunkban helyet kapnak a környéken járatos személy-, és kisteherautók, terepjárók, mezőgazdasági gépek, és teherautók gumiabroncsai. Cégünk Európa több országában is jelenlévő Point-S szervizhálózat tagja, mely hazánkban több mint 50 tagszervizt számlál.

Céljaink összeforrnak a hálózat célkitűzéseivel, folyamatosan fejlesztjük termékválasztékunkat, szolgáltatásaink minőségét, naprakészek legyünk a szakmai hozzáértés, a technikai felszereltség terén, és nem utolsósorban a lehető legkedvezőbb áron tudjuk beszerezni,kiszolgálni ügyfeleinket,bármire is legyen szüksége.